Zoran Sušanjzoram sušanj

direktor AT Adria d.o.o. Zagreb

zoran@atadria.hr

+385 98 40 94 94

Dr. sc. Zoran Sušanj se za savjetodavni posao odlučio nakon dugogodišnjeg rada na Sveučilištu, gdje i danas djeluje u zvanju redovitog profesora na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Objavio je veći broj znanstvenih i stručnih članaka iz šireg područja organizacijske psihologije.

Organizacijska kultura je u središtu njegovog teorijskog, ali i praktičnog savjetodavnog rada. Njegova specijalizacija uključuje poznavanje područja motivacije za rad, organizacijske klime i kulture, rukovodnih kompetencija i organizacijske pravednosti.

Uvjeren je da se iskrenom komunikacijom, pozitivnim pristupom i osmijehom mnogo toga u organizaciji može promijeniti te da se uvijek isplati ulagati u zaposlene u poduzeću.


 


 

Ana Jakopec Ana Jakopec

savjetnik AT Adria d.o.o. Zagreb

ana@atadria.hr

+385 98 945 7675

Dr. sc. Ana Jakopec djeluje kao vanjski suradnik - savjetnik AT Adrie. Inače je docentica na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Osijeku, gdje drži nastavu i provodi znanstvena istraživanja iz šireg područja psihologije rada i organizacijske psihologije.


Odrednice i učinci organizacijske pravednosti te suvremena metodologija znanstvenih istraživanja su područja njene uže specijalizacije, što uspješno prenosi u organizacijsku praksu i primjenjuje u svom savjetodavnom radu u području razvoja ljudskih potencijala.