Zoran Sušanjzoram sušanj

direktor AT Adria d.o.o. Zagreb

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 98 40 94 94

Dr. sc. Zoran Sušanj se za savjetodavni posao odlučio nakon dugogodišnjeg rada na Sveučilištu, gdje i danas djeluje u zvanju redovitog profesora na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Objavio je veći broj znanstvenih i stručnih članaka iz šireg područja organizacijske psihologije.

Organizacijska kultura je u središtu njegovog teorijskog, ali i praktičnog savjetodavnog rada. Njegova specijalizacija uključuje poznavanje područja motivacije za rad, organizacijske klime i kulture, rukovodnih kompetencija i organizacijske pravednosti.

Uvjeren je da se iskrenom komunikacijom, pozitivnim pristupom i osmijehom mnogo toga u organizaciji može promijeniti te da se uvijek isplati ulagati u zaposlene u poduzeću.


 


 

Ana Jakopec Ana Jakopec

savjetnik AT Adria d.o.o. Zagreb

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 98 945 7675

Dr. sc. Ana Jakopec djeluje kao vanjski suradnik - savjetnik AT Adrie. Inače je docentica na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Osijeku, gdje drži nastavu i provodi znanstvena istraživanja iz šireg područja psihologije rada i organizacijske psihologije.


Odrednice i učinci organizacijske pravednosti te suvremena metodologija znanstvenih istraživanja su područja njene uže specijalizacije, što uspješno prenosi u organizacijsku praksu i primjenjuje u svom savjetodavnom radu u području razvoja ljudskih potencijala.


Ana Đorić

savjetnik AT Adria d.o.o. Zagreb

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 91 886 3217

Ana Đorić vanjski je suradnik - savjetnik AT Adrie. Inače je stručna suradnica u Centru za primijenjenu psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Trenutno je zaposlena na projektu razvoja upravljanja ljudskim resursima na visokim učilištima.

Kao asistent sudjeluje u izvođenju nastave te provodi znanstvena istraživanja iz šireg područja organizacijske psihologije, s glavnim istraživačkim fokusom na organizacijskoj pravednosti i neuralnim osnovama organizacijskog ponašanja.

 


AT ADRIA d.o.o. za poslovno savjetovanje
Rudolfa Bičanića 18
10 000 Zagreb

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Matični i porezni broj: 1186035
OIB: 28133933716

IBAN: HR9124850031100223284

Broj računa: 2485003-1100223284
CROATIA BANKA d.d. Zagreb, Kennedyev trg 11